Contacteer ons vrijblijvend

Reeds gedurende enkele jaren produceren wij pralines en geschenken in chocolade van artisanale kwaliteit. Ook verhuren en verkopen wij sinds 2008 professionele chocoladefonteinen en fun food en kunnen onze klanten rekenen op een uitstekende dienstverlening en draaizekere toestellen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat, het uitwerken van een ideaal relatiegeschenk in chocolade of het bespreken van uw event met chocoladefonteinen of fun food.

Wenst u dat wij de verzending van uw geschenken verzorgen? We kunnen nagenoeg naar alle landen en eventueel individueel verpakt verzenden.

Waarom een relatiegeschenk in chocolade?

Al onze relatiegeschenken worden op maat en met de hand gemaakt in eigen atelier. Uw klanten krijgen een persoonlijk en lekker geschenk, al dan niet in een blijvende verpakking met uw logo en/of boodschap.

Personalisatie kan voor elk geschenk variëren door o.a. verschil in druktechniek, afmetingen van de chocolade en verpakking, etc… Vraag daarom STEEDS een offerte op maat! De prijzen vermeld bij de producten zijn zijn correct, maar kunnen afwijken in functie van de gekozen opties.

Prijzen en offertes:

Alle prijzen vermeld op onze website zijn excl BTW !
Elke bestelling moet door ons bevestigd worden om rekening te kunnen houden met variërende drukkosten, instelkosten en verzendkosten!
Geen enkele bestelling is definitief zonder onze voorafgaande bevestiging of akkoord!