Verhuur professionele chocoladefontein

chocoladefontein stranwerpen

Een grote of kleine chocoladefontein waaruit heerlijke warme chocolade stroomt en waarin uw gasten van alles kunnen dippen: verschillende soorten vers fruit, lange vingers, koekjes, cigarettes russes, marsepein…

Evenementen, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, verjaardagen, communiefeesten, kinderfeesten, clubfeesten, jubilea, ieder evenement waar een bijzondere sfeer van luxe en originaliteit gewenst is, zal onze chocoladefontein het feest extra glans geven.

Onze chocoladefonteinen – uw voordelen

1
Voldoende chocoladefonteinen

We beschikken over voldoende chocoladefonteinen, zowel small, medium en large. U kan steeds bij ons terecht voor het huren van een chocoladefontein, ook indien u er meerdere nodig heeft.

2
Professionele toestellen

Al onze chocoladefonteinen draaien met een volledig gesloten chocoladegordijn, exact zoals op onze foto’s wordt weergegeven. Druppelende en niet deftig werkende fonteinen zal u bij ons niet vinden.

3
Last minute huren

U heeft deze avond of dit weekend nog een chocoladefontein nodig? Geen probleem, we zetten ons graag in om uw gasten te voorzien van heerlijke vloeibare chocolade. U kan ons best bereiken op volgend telefoonnummer: 0492/85.17.17

4
Draaizekere fonteinen

Enkele van onze chocoladefonteinen draaien reeds gedurende 2 jaar en 7 dagen op 7 in verschillende restaurants. Onze toestellen kunnen dag en nacht blijven draaien, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken.

5
Cateraar of traiteur?

Dankzij onze chocoladefonteinen kan u reeds uw dessert op voorhand voorbereiden. Wij zorgen ervoor dat de chocoladefontein geplaatst en in werking wordt gesteld, en zorgen ook voor de afbraak en schoonmaak.

 

 

Chocoladefontein 50 cm

De kleinste chocoladefontein in ons gamma. Dit toestel is geschikt voor feesten tot een 60 tal personen. De inhoud van de chocoladefontein bedraagt 2,5 kg chocolade, en kan bijgevuld worden indien nodig.

Verhuur kleine chocoladefontein

 • hoogte 50 cm
 • inhoud 2,5 kg chocolade

Prijzen

 • chocolade 25 €
 • huurprijs 65 €
Vrijblijvende offerte?

 

Chocoladefontein 80 cm

Het meest verhuurde toestel, geschikt voor evenementen tot 150 a 200 personen. De hoeveelheid chocolade die het in 1 keer kan verwerken is 5 kg, en bijvullen is uiteraard mogelijk.

verhuur medium chocoladefontein

 • hoogte 80 cm
 • inhoud 5 kg chocolade

Prijzen

 • chocolade 50 €
 • huurprijs 95 €
Vrijblijvende offerte?

 

Chocoladefontein 120 cm

De grootste chocoladefontein die beschikbaar is in verhuur, kan evenementen en feesten tot een 600 tal personen vlotjes voorzien van chocolade. Door de indrukwekkende hoogte is dit toestel een echte eye-catcher.

grote chocoladefontein

 • hoogte 120 cm
 • inhoud 10 tot 15 kg chocolade

Prijzen

 • chocolade 100 € – 150 €
 • huurprijs 155 €
Vrijblijvende offerte?

 

Brengen, opstellen, afhalen en schoonmaak van de chocoladefontein

grote chocoladefonteinWij zorgen ervoor dat we de chocoladefontein brengen, opstellen, afbreken, afhalen en afwassen na het feest of evenement. U hoeft zich verder geen zorgen te maken, een uurtje op voorhand zijn we aanwezig met de chocoladefontein en gesmolten chocolade, we stellen de fontein op, en nadien komen we terug om alles af te breken en schoon te maken.

Leveren, opstellen, afhalen en schoonmaak van een chocoladefontein:

Regio Antwerpen: vanaf 45 €
Regio Oost-Vlaanderen: prijs op aanvraag
Regio West-Vlaanderen: prijs op aanvraag
Regio Limburg: prijs op aanvraag

Wenst U bovendien vers fruit en zoetigheden?

Wij voorzien uw gasten van vers fruit, koekjes, marshmallows, prikkers, servetten, maw een all-in formule. Een tiental dippings per persoon worden op voorhand gesneden en gepresenteerd op schotels. Met deze formule hoeft u echt niets te doen, enkel genieten.

 

Heeft u nog vragen of wenst u een chocoladefontein te reserveren?
Neem vrijblijvend contact op!

 

 

Chocoladefontein huren, praktische opmerkingen
 • nabij de plaats waar de chocoladefonteinen worden opgesteld hebben we een electriciteitsaansluiting nodig.
 • de chocoladefonteinen zijn enkel geschikt voor binnengebruik. Bij gebruik buitenshuis is de wind een spelbreker, tenzij er een tent beschikbaar is.
 • graag een stevige tafel of meubel om de chocoladefontein te plaatsen.
 • de prijzen gelden excl. BTW.
 • betaling: contant bij levering